لازم به ذکر است که نارنج در مازندران علاوه بر ویتامین C و فولات، نارنج مقادیر کمتری از سایر مواد مغذی از جمله کلسیم، پتاسیم و تیامین (ویتامین B1) را فراهم می کند.
نارنج منبع خوبی از فیبر و منبع غنی ویتامین C و فولات، در میان بسیاری از مواد مغذی مفید دیگر است.
سرشار از ترکیبات گیاهی مفید: نارنج منبع عالی از ترکیبات مختلف گیاهی فعال زیستی است که دارای خاصیت ضد التهابی است.
نارنج مملو از ترکیبات فنلی است – به ویژه فلاونوئیدها که به بیشتر خواص آنتی اکسیدانی آنها کمک می کند.
هسپریدین. فلاونوئید مرکبات که یکی از آنتی اکسیدان های اصلی نارنج است، هسپریدین ممکن است اثرات کاهش دهنده فشار خون، ضد التهابی و آنتی اکسیدانی در بدن داشته باشد.
نارینگنین. Naringenin یکی دیگر از فلاونوئیدهای مرکبات است که با فواید سلامتی مرتبط است. نوشیدن آب نارنج غنی از نارینژنین ممکن است به بهبود عملکرد عروق خونی و تقویت دفاع آنتی اکسیدانی در بدن کمک کند.
کاروتنوئیدهاهمه مرکبات سرشار از آنتی اکسیدان های کاروتنوئیدی هستند که مسئول رنگ های غنی نارنجی، قرمز و زرد آنها هستند.
یک مطالعه نشان داد که نوشیدن آب نارنج تازه به افزایش سطح کاروتنوئید پوست کمک می کند، که شاخص خوبی از وضعیت آنتی اکسیدانی کل بدن است.
بتا کریپتوکسانتین. این ترکیب به عنوان یک آنتی اکسیدان در بدن عمل می کند و از سلول ها در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کند.
علاوه بر این، بدن شما می تواند بتا کریپتوکسانتین را به شکل فعال ویتامین A تبدیل کند.
لیکوپن. لیکوپن یک آنتی اکسیدان قوی است که به مقدار زیاد در نارنج های ناف گوشت قرمز (پرتقال کارا کارا) یافت می شود.
این فواید سلامتی مختلفی دارد و دریافت کافی در رژیم غذایی ممکن است به محافظت از شما در برابر بیماری قلبی کمک کند.
ویتامین C یکی از شناخته شده ترین و مورد تحقیق ترین آنتی اکسیدان هاست.
حفظ مصرف بهینه غذاها و نوشیدنی های غنی از ویتامین C مانند نارنج ضروری است. مصرف بیشتر رژیم غذایی و غلظت ویتامین C در خون با کاهش خطر بیماری قلبی، سرطان و مرگ به دلایل مختلف مرتبط است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.