چای سفید همانند چای احمد معطر یک چای لطیف و کم فرآوری شده است که به شدت مورد توجه افراد است و متخصصان و تازه کارها از آن لذت می برند.
چای سفید بدنی سبک و طعمی ملایم با ظاهری شفاف و تمیز دارد. چای سفید رنگ به کافئین بسیار کمی دارد، برخی از چای های نقره ای ممکن است کمی کافئین بیشتر داشته باشند.
چای سفید در چین تولید می شود، به ویژه در استان فوجیان، جایی که تاریخچه ای غنی دارد. برخی از چای های سفید مخصوص نیز در مانند نپال، تایوان و سریلانکا تولید می شوند.
اولانگ یک چای تمیز شده است که آن را در بین چای سیاه و سبز از نظر تشخیصی می دهد.
اولانگ می تواند از حدود 10 تا 80 درصد اکسیداسیون چای باشد و می تواند از رنگ زرد کم رنگ تا یک فنجان کهربایی غنی دم بکشد.
خیلی از اولانگها را میتوان بارها و با تفاوتهای ظریف و طعمهای ظریف در هر فنجان متوالی دوباره دم کرد.
چای اولانگ در چین و تایوان تولید می شود. در چین، تولید اولانگ شامل کوههای Wuyi و Anxi، هر دو در استان فوجیان و استان گوانگدونگ است.
تایوان، جزیرهای کوچک در خارج از سرزمین اصلی چین، به خاطر اولونگهای ویژهاش، از جمله شیر اولانگ، معروف است.
Pu-erh یک قدیمی و نیمه تخمیر شده است که از نظر خصوصیات چای چای سیاه است. دمنوش های Pu-erh قهوه ای مایل به مشکی دارند و بدنی پر با طعمی غنی، خاکی و عمیقاً رضایت دارند. چای های Pu-erh نسبتاً سرشار از کافئین هستند و تقریباً به اندازه چای سیاه (نصف یک فنجان قهوه) هستند.
Pu-erh در ابتدا به روشی مشابه چای سبز پردازش می شود. برگها را برداشت، بخارپز یا تابه می کنند تا اکسیداسیون متوقف شود و سپس شکل داده و خشک می شوند.
پس از خشک شدن برگها، آنها تحت فرآیند تخمیر قرار می گیرند. شنگ پوئر با استفاده از روش سنتی تولید می شود که در آن برگ های چای با استفاده از فرآیند طولانی تر و تدریجی پیر می شوند.
Shou pu-erh با استفاده از روش تخمیر مدرن و تسریع شده تولید می شود. هر دو نوع puerh اغلب برای چندین سال کهنه می شوند، زیرا طعم های غنی و خاکی چای اغلب با گذشت زمان بهبود می یابد. چای های puerh که ما حمل می کنیم حدود سه سال عمر می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.