مشاوره ایزو 22000 سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی

در مشاوره ایزو 22000، سه عامل از اهمیت بالایی برخوردار هستند که هر مشاوری باید آن ها را در مدیریت ایمنی مواد غذایی به کار ببندد، وگرنه سازمان از مزایای این سیستم بی بهره خواهد شد.
در هر کدام از استاندارد های ایزو برای مشاوره و پیاده سازی آن، ابتدا باید سازمان شناسایی اولیه شود و سپس عواملی که بیشترین تاثیر را می تواند بر سازمان بگذارد اجرایی شود، این عوامل از قوانین خود استاندارد گرفته می شود و مشاور نباید هر مستندی که دلش خواست را در سازمان اجرایی کند، چون پروژه با مشکل مواجه می شود. این موارد برای مشاوره ایزو 22000 نیز ثابت است.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

مشاوره ایزو 22000

عوامل مشاوره ایزو 22000

در سال 2018 ویرایش جدید ایزو 22000 هم آمد و بالاخره پس از سال ها انتظار این ورژن جدید نیز برای شرکت های مواد غذایی منتشر گردید. در این جا می خواهیم به 3 عاملی بپردازیم که در مشاوره این استاندارد مهم است:

  • اجرایی کردن سیستم اصلاح و پیشگیری
  • کنترل و بررسی آلودگی های داخل سازمان
  • ارزیابی تامین کنندگان

زمانی که مبحث مواد غذایی به میان می آید، بهداشت و حفظ پاکیزگی آن از اهمیت زیادی برخوردار می شود، بسیاری از این سازمان مدیریت حلال را می گیرند، هر چند این استاندارد مناسب مباحص صادرات و کسب اعتماد بیشتر مشتریان است، ام به تنهایی نمی تواند تمامی سیستم های مدیریتی و کیفیتی را در سازمان مورد نظر قرار دهد و تنها مشاوره ایزو 22000 می تواند این کار را انجام دهد.

مشاوره ایزو 22000

گواهینامه ایزو 22000

برای هر سیستم مواد غذایی زمانی که تمامی بندهای مربوط به این 3 عامل اجرایی شود، می توان گواهینامه ایزو 22000 را صادر کرد. پس باید ابتدا مشاوره این استاندارد صورت بگیرد و بعد گواهینامه را دریافت کرد. با دقت به این سه عامل متوجه می شوید که تمامی آن ها به کنترل بهداشت و جلوگیری از آلودگی مواد اولیه و محصولات نهایی کمک می کنند به همین دلیل است از اهمیت بالایی برخوردارند.

[toggle title=”راه های ارتباطی” state=”open”]- شماره موبایل: 09902702205 – شماره ثابت: 08733230268[/toggle]

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.